Корнелия Нинова: Само БСП може да спре ГЕРБ

​Иван Ченчев:  Нека запазим енергията, която да ни доведе до втора победа, след тази на президентските избори

"Ако не харесвате живота си такъв, какъвто ви го направиха ГЕРБ,  подкрепете ни. Само БСП можем да ги спрем. Да спрем мутренския стил на управление. За да няма нови заеми от още 6 млрд . лв. дгодина, за да не ни управлява човек, бабаит вътре пред народа си, послушко навън, пред чужди интереси. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на среща със симпатизанти в Етрополе. "Борисов иска в България хората да му целуват ръка, а той целува навън на началниците. Стига с това унижение на България. Само БСП може да го спре!", категорична бе тя.

Иван Ченчев:  Нека запазим енергията, която да ни доведе до втора победа, след тази на президентските избори

„Нека запазим енергията, която да ни доведе до втора победа, след тази на президентските избори.” Това заяви водачът на листата на „БСП за България“ в София област Иван Ченев. Той обясни пред тях, че левицата има една генерална цел – 8 милона българи и всичките над прага на бедност. Той бе категоричен, че БСП е поставил човека в центъра на политиките си, затова вярва в победата.

Владимир Александров: Горд съм, че живея в Етрополе и вие сте най-ценното. Благодаря ви на всички вас

"Горд съм, че живея в Етрополе и вие сте най-ценното. Благодаря ви на всички вас. С тези думи се обърна кандидатът за народен представител от листата на „БСП за България” в Етрополе инж. Владимир Александров пред събралите се в Етрополе. "Докъдето трябва и докъдето се налга до там ще стигна, за да видим в експлоатация пътя Кашана. За да имаме образование и да имаме специалисти, защото бизнеса вече трудно ги намира.Това са болките на общината, с които ще се боря", каза още Александров.