В София област: БСП със силна листа от местни авторитети и млади хора за вота на 2 април

За нас приоритет остават децата и младите семейства, заяви водачът на листата Иван Ченчев

БСП регистрира листа със силно представителство на общините от Софийска област – местни авторитети и активни млади хора, заяви водачът на листата на социалистите Иван Ченчев след регистрацията на листата в Районната избирателна комисия на 26 МИР.


Втори след Ченчев, който печели последователно доверието на избирателите от региона през последните години, е представителят на Община Самоков Михаил Михайлов. „Михаил Михайлов е председател на БСП в Самоков, заместник-директор на Професионалната гимназия по туризъм, активен млад човек със силна подкрепа в града. Трети е отново активен млад човек – председателят на Младежкото обединение на БСП  в Етрополе и общински съветник – финансистът Ивайло Георгиев“, представи първите в листата Иван Ченчев.


„Община Своге е представена Павел Йорданов, също бивш председател на Младежкото обединение на БСП в града, работи в сферата на хранително-вкусовата промишленост. Следва го заместник-кметът на Община Елин Пелин Георги Янакиев – той е бакалавър по бизнес  администрация и е завършил Школа за политически мениджмънт. Част от екипа е младият кметски наместник на село Осойца и председател на Младежкото обединение в Община Горна Малина Христина Христова. Кандидат за народен представител в 26 МИР е и д-р Грациела Петрова – детски лекар и специалист с над 20 години стаж в системата на здравеопазването, представител на коалиционния ни партньор „Движение за социален хуманизъм“, представи листата на социалистите в Софийска област Иван Ченчев.


„Със силно представителство е и Ботевград – инж. Борис Дренов, старши тест инженер и ръководител на група в „Сенсата технолоджис България“ и мениджър в МД „Електроник България“, Община Сливница е представена от Светослав Бориславов - с над 18 години стаж в системата на ВиК, Камелия Кръстанова е представителят на Костинброд – студент „Българска филология и майка на прекрасен син на 1 годинка. Следва я председателят на БСП в Долна Баня Кирил Недев – той е магистър по икономика, завършил с отличие Московския държавен институт по международни отношения“, посочи още водачът на листата Иван Ченчев.


Той представи и останалите в екипа си: Коалиционният партньор от „Нова зора“ Цветослав Колев, Юлиан Георгиев – активен млад човек, фермер, който развива  семеен бизнес в Костенец, общински съветник в мандат 2015-2019. Общинна Копривщица е представена от Славина Радомирова, Драгоман – от Зорница Василева, рехабилитатор, бивш председател на БСП в Драгоман и дългогодишен председател на Младежкото обединение на социалистите в града, майка на прекрасни близнаци, а Божурище – от председателя на общинската партийна организация Владимир Пантов.


„За нас приоритет остават децата и младите семейства“, заяви след регистрацията на листата Иван Ченчев и припомни, че във времената на криза, за по-малко от година БСП е успяла да прокара повече леви мерки, отколкото всички леви партии в Европа. „Ще продължим да го правим, защото хората имат нужда от социална подкрепа в трудните времена, в които живеем“, заяви Иван Ченчев.