Иван Ченчев от Сливница: БСП говори на езика на хората - доходи и мир

Водачът на листата на социалистите в София-област прие нови членове

“БСП е партията, която говори на езика на хората и единствена отстоява социални мерки - ще повторя думите на дългогодишен социалист от Сливница: “Труд, хляб и мир, това е важното днес“. Това поставя като най-важно за българите и БСП”, заяви водачът на листата на “БСП за България” за София-област Иван Ченчев на среща с хората в Сливница.

БСП продължава да настоява за налагане на таван на цените на стоките от малката потребителска кошница. “Смятаме, че като временна мярка това е единствената, която може да проработи”, подчерта Ченчев.

Хората в Сливница заявиха силна подкрепа за каузата на БСП за недопускане на джендър идеологията в българските училища. По време на разговора в Клуба на БСП и по-късно с жители на общината по време на пазарния ден, родители не скриха тревогата си и добавиха още шокиращи сигнали.

В Сливница, пред портрета на Димитър Благоев Иван Ченчев, връчи знаково партийната книжка на 25-годишен млад журналист, един от приетите нови членове на БСП в Софийска област. „Радва ни, че млада сила влиза в БСП“, коментираха социалисти.