Владимир Александров: Време е да сложим край на феодалното управление в Етрополе

Заедно можем да променим общината ни, да спрем страха и разделението, и да обединим хората, заяви кандидатът на МК „БСП за България”

„Време е за промяна. Заедно можем да сложим край на статуквото, на феодалното управление в Етрополе, на страха и разделението. Можем да превърнем Етрополе в град, в който хората са свободни и живеят добре. Общината ни е с потенциал, който обаче не е използван в интерес на жителите. Можем. Но се иска политическа воля и отстояване на принципи и политики”.

Това заяви кандидатът за кмет на община Етрополе, издигнат от Местна Коалиция „БСП за България“ (Коалиция „БСП за България“, „Правото“) Владимир Александров. Той получи широка политическа и обществена подкрепа, и показа, че може да обедини граждани с различни политически възгледи в името на по-доброто бъдеще на общината.

„Три мандата съм общински съветник и съм запознат с проблемите на община Етрополе. Кандидатирах се за кмет, за да намеря тяхното решение. Знам, че заедно можем да направим промяната и Етрополе да стане един модерен, прогресивен и приветлив европейски град с по-добри условия за живот. Да създам тези условия  в селата, досега забравени от общинския център”, заяви Владимир Александров и призова:

„Гласувайте! Вярвам в енергията и желанието ви за промяна с номер 68 в бюлетината”