БСП прие близо 500 нови социалисти от началото на годината досега

Мар 26, 2024 Новини БСП 0 642

В Етрополе: Лидерът на българските социалисти Корнелия Нинова връчи членските карти на 14 нови членове, предимно млади хора

Лидерът на БСП Корнелия Нинова връчи в Етрополе членските карти на 14 новоприети социалисти, предимно млади хора. Тя присъства на общинска конференция на местната организация, на която БСП обсъди платформата си за европейските избори и номинира кандидати за членове на Европейския парламент. 

От началото на годината досега в БСП са приети близо 500 нови социалисти. Това означава, че хората виждат в наше лице партията, която остана единствената алтернатива на задкулисието и паралелната държава, партията, която не предаде избирателите си, не влезе в съглашателства с мафията и продължи да отстоява в годините социална подкрепа и политики за хората, посочиха в изказванията си по време на срещата социалисти. 

На общинската конференция в Етрополе присъстваха зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” и депутат, избран от София област Иван Ченчев, кметът на Етрополе инж. Владимир Александров, председателят на ОбС на БСП Ивайло Георгиев. 

Социалистите от Етрополе дадоха своите предложения по предизборната платформа на БСП за европейските избори, подчертавайки факта, че социалистите са първите, които обявиха програма с приоритети и цели за работа в Европейския парламент. Делегатите излъчиха и номинациите си за  членове на ЕП.