Нинова предизвика Цветанов да отговори на въпроси от родното му село 

Тя е категорична, че въпреки, че селото е родно за Цветанов, кметът ще бъде на БСП

Депутатът от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Корнелия Нинова предизвиква шефа на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов да отговори на два въпроса на жители на неговото родно село Шума. Това Нинова направи в социалната мрежа Фейсбук, след като посети населеното място и разговаря с неговите жители. „От двадесет дни обикалям цялата държава и постоянно си кръстосваме пътищата с г-н Цветан Цветанов.Днес го предизвиквам от неговото родно село Шума, общ. Годеч, където бях поканена на среща с жителите. Предизвиквам го да отговори на два въпроса,които ми зададоха хората: 
1.Защо правителството въвежда нов данък " градина "?. Ако до къщата имаш двор и гледаш зеленчуци, вече ще плащаш данък за тази градина. Що за безумие е това?
2.Защо правителството прие закон за горите, според който хората по селата не могат да си купят дърва за огрев от горското за 8 лв., а трябва да си ги закупят от фирма за 22лв. И чии са тези фирми?
„Аз имам отговори на тези въпроси, но ми е интересно как ще отговори той на хората в родното си село”, пише още Нинова. Тя е категорична, че въпреки, че селото е родно за Цветанов, кметът ще бъде на БСП.