Кирил Добрев: Ако живеех в Своге, щях да гласувам за Александър Манолов

Народният представител подкрепи кандидата на БСП за кмет на община Своге

„Ако живеех в Своге, щях да гласувам за Сашо. Всички го познавате и съм убеден, че вярвате в неговите качества и желание да работи за общината”. Това заяви пред жителите на Свидня и Искрец народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кирил Добрев. Той беше на посещение в община Своге, за да изрази подкрепата си за кандидата на левицата Александър Манолов.
Добрев се срещна и разговаря с кандидатите за кметове на селата Свидня и Искрец. Валентин Соколов ще се бори за втори мандат в Свидня, а Григор Иванов смята да продължи започнатото от БСП в Искрец. Добрев изрази увереност, че с тези кандидати и силната листа за общински съветници, БСП има възможност да бъде първа политическа сила в община Своге.
„Сигурен съм, че няма жител на тази община, който да не е чул за проблемите с правосъдието, които имаше кандидата на ГЕРБ. Спечелете тези избори, направете ревизия в общината, вижте всички поразии, които е направило това управление през последните четири години”, допълни народният представител.
Кандидатът на БСП-АБВ-ОСД Александър Манолов изложи своите приоритети и програмата за управление, с която се кандидатира за кмет на община Своге. „Не мога да ви обещая нищо конкретно, докато не направим пълна ревизия на случилото се през изминалите четири години и не открием всички подводни камъни, които са оставени от предишното ръководство”, подчерта Манолов, но обеща, че ако бъде избран за кмет на община Своге, ще сложи край на подобен род порочно управление. „Своге има крайна нужда от промяна и тя може да се случи само ако гласувате с № 7 за кмет и общински съветници – призова присъстващите кандидатът на БСП”.