Иван Ченчев след като връчи 25 партийни книжки в Чавдар: Това е оценка за свършеното от БСП

17.09.2022 г.

„Силна и впечатляваща подкрепа за БСП! За мен беше чест да връча партийните книжки на 25 души в село Чавдар - голяма част от които са млади хора.“ Това сподели в пост в социалните мрежи водачът на листата на „БСП за България“ в Софийска област Иван Ченчев.

Той връчи картите на 25-мата нови членове на социалистическата партия по време на среща с жителите на софийското село. Още двама души подадоха заявления за членство в БСП.

„Това е оценка за свършеното от БСП в помощ на младите хора и семействата, на работещите и пенсионерите – за това, че осигурихме безплатни детски градини и ясли, увеличихме майчинството на 710 лева, увеличихме детските надбавки, повишихме пенсиите. И доверие - че ще продължим. Хората ни подкрепиха за безплатни учебници до 12 клас, за безплатни лекарства за деца до 14-годишна възраст, за нулев данък върху доходите от труд за млади хора до 26 години, за преизчисляването на пенсиите“, посочи част от мерките на БСП Иван Ченчев.

Той беше категоричен: „Тази силна подкрепа за БСП означава едно - убеждението у хората, че гласувайки с 28, те гласуват за себе си.“