Народните представители Иван Ченчев и Стефан Бурджев с дарителски акции като част от кампанията на БСП „Солидарен Великден“

17.04.2020 г.

Народният представител от ПГ „БСП за България“ Иван Ченчев посети три села в Ботевградско, в които дари козунаци на социално слаби и възрастни хора. Той направи това като част от националната кампания на БСП „Солидарен Великден“, стартирана от лидера Корнелия Нинова.

Във Врачеш, заедно с кмета на селото Марин Бончовски, той посети дом за възрастни хора „Уют и сигурност“. Управителката на дома изрази огромна благодарност към народния представител за благотворителната дейност. В Литаково бяха посетени десетки домове, където живеят възрастни хора. Депутатът Ченчев  дари по два козунака и поздрави хората за предстоящите Великденски празници. Той бе придружен от кмета на селото – Пешо Младенов и общинския председател Николина Цолова. В Скравена също бяха посетени няколко домове, хората бяха приятно изненадани.

Народният представител от ПГ „БСП за България“ Стефан Бурджев също се включи в инициативата на лидера на БСП Корнелия Нинова “Солидарен Великден “. Той дари четири общини в област Плевен с храни , консумативи и тестове, включително 40 PSR теста за COVID-19 за лични лекари и медицински лица на „първа линия“, 20 литра дезинфектант-концентрат, 1000 бр. предпазни ръкавици, 50 предпазни шлема и 300 козунака за възрастни и социално слаби хора.

„Нека предстоящите празници ни вдъхнат повече вяра , надежда и сила да минем през тези тежки дни на изпитания и излезем по-силни , по-уверени и по-единни“, сподели Стефан Бурджев.