Иван Ченчев в Костенец: Имаме свещена кауза - да спасим децата си. И тя е на България, не само на БСП

БСП отстоява ясна и последователна политика в подкрепа на родните производители

“Днес имаме свещена кауза - да спасим българските деца и семейства и да не допуснем джендър идеологията в българските училища. Мощната подкрепа, която получаваме в цялата страна, ангажирането на надпартийни обществени авторитети и популярни българи в Инициативния комитет за провеждането на референдум, е най-силното доказателство, че тази кауза е на България, не само на БСП.” Това заяви водачът на листата на “БСП за България” за София-област Иван Ченчев на среща в Костенец.

Заедно с него, в препълнената от социалисти зала на читалището, присъстваха още младият и успешен фермер от Костенец Юлиан Георгиев, младият и активен заместник-директор на професионална гимназия в Самоков и председател на БСП в града Михаил Михайлов, както и социалистът с опит и председател на БСП в Долна Баня Кирил Недев.

По време на срещата акцент бе поставен върху темите за повишаване на доходите на хората и запазване на мира.

„БСП има ясна и последователна политика в подкрепа на родните производители“, подчерта Иван Ченчев и допълни, че партията настоява за възстановяване на “Напоителни системи“, както и връзването им към язовирите, за да се осигури вода за земеделците.

„Ще продължим да защитаваме изравняването на българските субсидии с европейските, както и тяхното балансиране“, заяви Юлиан Георгиев.

Социалистите призоваха на 2-ри април да се гласува с номер 1 - “за да, можем да направим всичко това!“.