Ченчев от Ботевград: БСП предлага решения за хората – по-високи доходи, таван на цени и силна държавна подкрепа

Наша кауза е да опазим децата си от джендър идеологията – затова ни подкрепете с номер 1

“БСП предлага решения за хората във време на криза - доходи, въвеждане на таван на цени и силна държавна подкрепа.” Това заяви водачът на листата на “БСП за България” в София-област Иван Ченчев пред пълната зала на читалището в Ботевград.

“БСП още преди година настоя за таван на цените – не ни послушаха, било комунистическо. Сега виждаме, че Европа го прави – европейските държави започнаха поетапно да въвеждат таван на цените. ЕК също препоръча  фиксирана цена на тока за потребители”, подчерта Ченчев.

Заедно с него в Ботевград бяха местният кандидат на социалистите инж. Борис Дренов, кандидатът от Етрополе и трети в листата Ивайло Георгиев, представителят на коалиционния партньор от “Движение за социален хуманизъм” д-р Грациела Петрова и успешният млад фермер, издигнат от Костенец Юлиан Георгиев.

Хората в Ботевград дадоха силна оценка и подкрепа за социалните мерки на БСП от 48-ото Народно събрание в подкрепа на семействата, децата, работещите и пенсионерите.

“Нашата кауза днес е да опазим децата си от навлизането на джендър идеологията в българските училища. Ние от БСП подехме тази кауза, но тя не е само наша, това и кауза на всички българи”, заяви Иван Ченчев и призова: “Подкрепете ни! Доказахме, че можем! Затова сме номер 1 в бюлетината!”