Владимир Александров: „Време е за промяна в Етрополе! Обединени можем повече“

Силен екип на местната коалиция „БСП за България” откри предизборната си кампания в препълнена зала и с подкрепа от хората в града

Инж. Владимир Александров, издигнат за кандидат кмет на община Етрополе от Местна Коалиция „БСП за България“ (Коалиция „БСП за България“, „Правото“), стартира силно предизборната си кампания. В препълнена зала, той и екипът му представиха част от програмата и целите си, за които ще се борят.

Г-н Александров приветства хората на златна възраст и показа уважението си към тях. „Искам да честитя на всички националния ден на възрастните хора. Не забравяйте, че вие сте един от най-ценния актив на нашата държава!“,

„Време е за промяна! 16 години управление на една група хора в града ни Етрополе са достатъчни. Сегашното управление е изчерпано! Време е да се обединим и да се борим за по-прозрачно управление на община Етрополе! Не искам повече от сегашното бездействие. Един кмет не трябва да се бори срещу бизнеса, да го манипулира и да го закрива, а напротив – трябва да го подпомага и развива. Аз няма да ви подвеждам в нито един момент! Ние с екипът ми ще работим за вас, за гражданите!“, пламенно продължи обръщението на инж. Владимир Александров.

„Екипът ми е от изключителни професионалисти. Радвам се, че застанаха зад мен. Всички ние работим за нова визия на училищата, за изграждане на дневен център за децата със специални потребности. Основен акцент ни е изграждането на ски писта на хижа „Кокалското“ и създаването на зелено училище там. Липсва пречиствателна станция за питейни води в гр. Етрополе. Това е най-голямата ми цел и възнамерявам да я постигна. Тази пречиствателна станция ще е пионерна за България. Подобна има изградена и в Швеция. Това са сериозните теми на града и не знам защо никой не говори за тях. Не искам още четири години още от същото бездействие по наболелите проблеми! Време е за промяна!“, завърши словото си инж. Александров.

Ивайло Георгиев, председател на общинска организация на БСП и кандидат за общински съветник от Местна Коалиция „БСП за България“ подчерта важността на предстоящите избори. „Хората имат най-големи очаквания към местната власт, защото чрез нея може да се създаде най-голяма сигурност за гражданите, да се отворят нови работни места и да се подобри здравеопазването. Тази кампания е доста по-различна от всички досега! За първи път имаме реалния шанс да променим сегашната власт! Имаме достоен кандидат кмет за община Етрополе – инж. Владимир Александров. Сегашното управление се е изчерпало и е време да превърнем град Етрополе в европейски град, като привлечем нови инвеститори. Затова ви призовавам да не се страхувате и да излезете на 29 октомври да гласувате! Ние ще бъдем победителите! Бюлетина 68!“, каза още Ивайло Георгиев.

На официалното откриване на предизборната кампания на Местна Коалиция „БСП за България“ (Коалиция „БСП за България, „Правото“) присъстваха стотици граждани на община Етрополе. Те не спираха да задават въпроси и да аплодират кандидат-кмета Владимир Александров.

Програмата завърши с танцов спектакъл на ансамбъл „Български ритми“, със специалното участие на фолклорната певица Ива Котева. По стар български обичай, хорото беше поведено от лидера Владимир Александров.