МК „БСП за България и Левицата” в Ботевград откри кампанията си знаково в едно от малките населени места

„Врачеш заслужава не сглобка, а кмет, който да работи за хората”, заяви в поздравителен адрес до социалистите лидерът на БСП Корнелия Нинова

Врачеш е населеното място, от което Местна коалиция „БСП за България и Левицата“ избра да открие предизборната си кампания – по думите на социалистите знаково, за да обърнат предстоящите местни избори погледа към малките населени места.

БСП тръгва със силен екип за вота на 29 октомври – кандидат за кмет на Ботевград е инж. Борис Дренов, познат добре в града, технократ с висока експертиза. Кандидат за кмет на с. Врачеш е Милчо Владимиров, на с. Скравена – Добринка Иванова и на с. Литаково – успешният му кмет Пешо Младенов.

„Ботевград тръгва със сериозна заявка – показва го това, че листата на социалистите е пълна, балансирана и от подготвени хора”, посочи зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” и народен представител от София област Иван Ченчев.

Той прочете поздравителен адрес от лидера на БСП Корнелия Нинова, в който тя пожелава успех на мотивирания екип на Ботевград: „БСП никога не е приемала политиката като сделка. Ние не ви предадохме и не ви продадохме. Останахме верни на идеите си. Ние сме единствения носител на промяната, който може да получи шанс през местните избори“, заявява в обръщението си към социалистите в Ботевград Корнелия Нинова.

„Във Врачеш – откъдето откривате кампанията си, издигаме Милчо Владимиров, отговорен и почтен човек. Време е това населено място да има добър стопанин. Милчо Владимиров може да покаже това, което отличава БСП от другите. Врачеш определено заслужава различно бъдеще, Заслужава не сглобка, а  кмет, който да работи за хората, а не срещу техните интереси. Порочните модели трябва да бъдат премахнати!“, посочва още Корнелия Нинова.

„Вярваме, че ние сме носители на промяната, която ще донесе по-добър живот на Община Ботевград”, заяви кандидатът за кмет на Ботевград инж. Борис Дренов. Той очерта като основни приоритети в работата си осигуряването на по-добра сигурност и обществен ред във всички населени места в общината; опазване и подобряване на околната среда и акцентира върху нерегламентираните сметища. По думите му е важна активната работа по подобряване на инфраструктурата в общината – пътна, водна и енергийна, довършване подмяната на остарялата водопроводна мрежа и изграждане на канализация на прогресивно урбанизиращите се малки райони.

Местна коалиция „БСП за България и Левицата” е с номер 69 на предстоящите избори.