Нинова: Етрополе е частен град. Владимир Александров ще промени това

22.10.2023 г.

„Има такива общини и градове, които са превърнати в частни и обслужващи своите управници и обкръжението им. Етрополе е такъв град. Приближени обръчи от фирми са обсебили обществените ресурси и ги ползват за лично обогатяване, докато хората обедняват и страдат. Кметове феодали държат в зависимост и страх населението. Възхищавам се на Влади Александров, който има смелостта да се опълчи на всичко това. Той го прави със силен екип от съмишленици, ясна и конкретна програма. Той доказа и като общински съветник досега, че може да защитава интересите на жителите на общината. От това има нужда България сега - от умни, честни и смели хора, които да сложат край на задкулисието, кражбите и лицемерието в политиката и управлението.“

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред препълнената зала на читалището в Етрополе. С бурни аплодисменти жителите на общината пожелаха успех на изборите на кандидата за кмет Владимир Александров и листата с общински съветници на МК „БСП за България“, които са с №68 в Етрополе.

Сред присъстващите бяха народният представител от София-област и заместник-председател на парламентарната група на „БСП за България“ Иван Ченчев и най-успешната треньорка в историята на родния спорт и художествена гимнастика Нешка Робева.